innr-sldr-img

Nytårsmenu i Hillerød og omegn

Når det nye år er lige om hjørnet, og årets sidste dag skal fejres, skal det ske med en fantastisk nytårsmenu – og den har vi naturligvis til jer! Nytårsaften er en festlig aften, hvor vi ønsker for fremtiden, og mindes fortiden. En sådan aften, skal menuen selvfølgelig være helt perfekt, og intet skal være overladt til tilfældighederne.
 
Slip for indkøb, lange køer i supermarkedet, madlavning og sovs på tøjet få minutter før gæsterne ankommer. Vi laver din mad, og giver dig mulighed for færre bekymringer, hvilket betyder mere nydelse. Vores mad er specialt sammensat til denne dag, derfor er alle retter lavet af de bedste råvarer og fødevarer. Vi har elitesmiley, så du skal ikke være bekymret – både du, og din mad, er i gode hænder!

 
Carstens Diner knap (2)
 

Nytårsmenuen kan allerede bestilles

I stedet for at lave din nytårsmenu selv – så bestil din menu fra os. Vores ønske er, at den nytårsmenu vi tilbereder til jer, skal være et festfyrværkeri af en smagsoplevelse. Vores menuer til nytårsaften er desuden nemme at anrette derhjemme, så de selvfølgelig indbyder til en fest.

Du kan bestille din nytårsmenu på alle tidspunkter på året, også i dag. Kontakt os for mere information herom. Hvis du er i god tid, kan du også sende en mail med ønsker eller spørgsmål, du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 22 20 53

Nytårsmenu
Pris pr. couvert 288,-

Et udvalg af Tapas:
Limestegt laks m/ Rejer
Manchego m/ Ingefær
Bressola m/ Gulerod & urtecreme
Laksemoussetop m/ Crispy reje
Pandekage m/ laks
Hummerdresing, Humus & oliven
Italiensk brød

Hovedret
Mør oksefilet m/ salvie
Bønner m/ syltet rødløg
Gulerodstærte m/ porre
Nøddestegt kartofler
Sauce bordelaise

Dessert
Citronmarenge tærte
Chokolademousse m/ nougat knas
Vannilecreme
Marineret melon m/ blåbær

Bestil i god tid, afhentes d. 31/12 mellem kl. 14-15