innr-sldr-img

Koldt bord nr. 1

  • Karrysild og marineret sild m/ løg og kapers
  • Gravad laks m/ hjemmelavet
  • Sennepsdressing
  • Varmrøget laks m/ røræg og purløg
  • Æg og rejer m/ kaviar
  • Ribbensteg m/ rødkål og agurkesalat
  • Frikadeller m/ kartoffelsalat
  • Leverpostej m/ bacon, champignon og
  • Rødbeder
  • Roastbeef m/ remoulade og stegte løg
  • Osteanretning m/ frugt
  • Brød. smør og fedt

Pris pr. couv.: 190,00 kr.

Koldt bord nr. 2

  • Marineret sild m/ løg og kapers
  • Creme fraiche sild m/ porrer
  • Limegraved laks m/ sennepsdressing
  • Skaldyrssalat m/ lime
  • Fiskefilet m/ remoulade
  • Leverpostej m/ bacon, champignon og
  • Rødbeder
  • Mørbradbøf m/ champignon a la creme
  • Svinekam m/ rødkål
  • Osteanretning m/ frugt
  • Brød, smør og fedt

Pris pr. couv.: 190,00 kr.

Carstens Diner knap (2)