Koldt bord nr. 1
(min. 15 couverter)

  • Karrysild og marineredesild m/ løg og kapers
  • Gravad laks m/ hjemmetlavet sennepsdressing
  • Varmrøget laks m/ asparges
  • Æg og rejer m/ kaviar
  • Ribbensteg m/ rødkål og agurkesalat
  • Frikadeller m/ kartoffelsalat
  • Leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder
  • Roastbeef m/ remoulade og stegte løg
  • Osteanretning m/ frugt
  • Brød, smør og fedt.

Pris pr. couv.: 185,00 kr.

Koldt bord nr. 2
(min. 15 couverter)

  • Marinerede sild m/ løg og kapers
  • Creme fraiche sild m/ porrer
  • Limegravad Laks m/ sennepsdressing
  • Skaldyrssalat m/ lime
  • Fiskefilet m/ remoulade
  • Leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder
  • Mørbradsbøf m/ champignon a la creme
  • Svinekam m/ rødkål
  • Osteanretning m/ frugt
  • Brød, smør og fedt

Pris pr. couv.: 185,00 kr.