innr-sldr-img
Julefrokost2019-09-18T12:34:00+00:00

Julefrokost i Hillerød og omegn


Julen er en dejlig tid, derfor skal maden være ligeledes! Vi tilbyder en fantastisk julefrokost, der både er kvalitetssikret og hjemmelavet. Vi laver maden fra bunden – ligesom mormor gjorde det, og giver dig den bedste smagsoplevelse!
 
I vores julefrokostmenu er den traditionelle naturligvis anretning i fokus, men dog har vi indtænkt nye og lækre elementer, der vil give dig en moderne julefrokostmenu. For eksempel er vores limegravad laks et friskt pust til den traditionelle julefrokostservicering. Dette giver vores julefrokostmenu et moderne touch, uden at ødelægge det gode traditionelle udtryk. Vores julefrokostmenu sikrer desuden en leverance af høj standard, der efterhånden også er blevet vores signatur. Derfor kan du trygt overlade madlavningen til os, lette dit eget arbejde, og læne dig tilbage. Vi arbejder på højtryk for dine smagsløg bliver forkælet.

 
Med maden lavet af os, slipper du for besværet og bekymringerne. Julen er hjerternes fest, hvilket giver dig ekstra tid til at bruge tiden på dem du holder af. Vi sørger naturligvis for at I får en smagfuld og mindeværdig julefrokost.

 

Bestil din julefrokost allerede nu!

Bestil julefrokosten allerede nu, og vær sikker i din sag – så er der i hvert fald også en bekymring mindre. Vi modtager alle opkald med glæde. Vi hører gerne fra dig/jer såfremt der er spørgsmål til maden. Vores telefonnummer er +45 70 22 20 53, du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en mail, hvilken vi vil forsøge at besvare hurtigst muligt!

Julefrokost
(min. 15 couverter )
pr. couvert 158,-

Sennepssild m/ kapers og æg
Æg og rejer
Mild chilisild m/ løg
Limegravet laks m/ sennepsdressing
Stegt fiskefilet m/ remoulade
Flæskesteg m/ rødkål
Æbleflæsk
Leverpostej m/ rødbeder
Frikadeller / agurkesalat
Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Brød – smør – fedt