Buffeter i Hillerød og Lynge

Buffet er altid en god idé, det er nemt og der vil altidvære noget for enhver. Vi har sammensæt en række buffeter, hvilke du kan tage et kig på nedenfor. Vores buffeter er altid sammensat af noget let salat, friskbragt brød, kød med komplementært tilbehør og så selvfølgelig en dessert. Alle vores retter er lavet med kærlighed, og der er derfor kun tale om kvalitetsbårne råvarer og fødevarer!

Bestiller du buffet fra os, lover vi dig en god oplevelse fyldt med velbehag og smagsoplevelser. Vi har også menuer sammensat af vores dygtige kok Carsten, disse kan du også lade dig inspirere af.

Skulle du have spørgsmål til buffeternes sammensætning, allergener eller andet er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på +45 70 22 20 53. Vi er altid imødekommende overfor tilvalg og ændringer – vores formål er at forlyste samt forkæle din appetit!
 

Carstens Diner knap (2)

party2

Buffet nr. 1
(min. 15 couv.)

  • Kyllingebryst m/ basilikum
  • Krydderstegt oksefilet
  • Pastasalat m/soltørrede tomater og nødder
  • Mixed salat m/dressing
  • Flødebagte kartofler
  • Friskbagt brød

Pris pr. couv.: 135,00 kr.

Buffet nr. 2
(min. 15 couv.)

  • Indbagt laks m/ krebs & hummerdressing
  • Kyllingebrystfilet m/ Parmasan & Basilikum
  • Timianstegt oksefilet
  • Porretærte
  • Tomatsalat m/ feta og oliven
  • Babysalat m/ rødbeder og appelsin
  • Stegte Kartofler m/olivenolie
  • Svampesauce
  • Chokoladetærte med iscreme
  • Friskbagt brød

Pris pr. couv.: 225,00 kr.

Buffet nr. 3
(min. 15 couv.)

  • Laksetærte m/ purløgscreme
  • Urtemarinerede Rejer m/ frisk ananas
  • Helstegt Kalvetyksteg
  • Kyllingefilet m/ Parmasan & pesto
  • Græsk salat m/ hvidløgsdressing
  • Pasta med broccoli og soltørrede tomater
  • Flødebagte kartofler m/ krydderurter
  • Pandekager m/ nøddecreme
  • Desserttærte m/ iscreme
  • Friskbagt brød

Pris pr. couv.: 225,00 kr.

Buffet nr. 4
(min. 15 couv.)
tapas:

  • kalvekød m/ tunsauce & kapers
  • Karrysuppe m/ store rejer
  • Fyldt peber m/ ost
  • Små oksedeller m/ Taztziki
  • Spyd m/ mousserella & tomat
  • Æg m/ Tunmousse
  • Bruschetta m/ Frisk tomat & ost
  • Oksekød m/ spinat & tomatsauce
  • Kartoffelgravas m/ hvidløgscreme
  • Bønner m/ løg & mandler
  • Citrontærte m/ hindbærcreme
  • Stenovnsbagt flutes

Pris pr. couv.: 235,00 kr.

Buffet nr. 5
(min. 15 couv.)

  • Varmtrøget laks med grønne asparges
  • Tunmousse m/ hummercreme
  • Græsk inspireret oksefrikadeller
  • Oksefilet m/ timian
  • Flødebagte kartofler
  • Hvidløgsmarinerede kartofler
  • Blandet babysalat m/ dressing
  • Frugtanretning
  • Pandekager med nøddecreme
  • Friskbagt brød

Pris pr. couv.: 225,00 kr.

Buffet nr. 6
(min. 15 couv.)
tapas:

  • Tapas
  • Pandekage m/ laks
  • Grønne asparges m/ marinerede rejer
  • Varmrøget laks
  • Krabbesalat m/ brød
  • Laksemousse
  • Små pølser
  • Oksekødsruller
  • Helstegt kalvesteg
  • Stegte kartofler m/ soltørret tomater
  • Tomatsalat m/ feta
  • Blåbærtærte m/ vanillecreme
  • Humus, pesto, hummerdressing
  • Stenovnsbagt flutes
  • Anrettes som 1 stor buffet.

Pris pr. couv.: 235 kr.

Buffet nr. 7
(min. 15 couv.)

  • Dampet laks m/ krebs og hummercreme
  • Limestegt Laks m/ skaldyrsanretning
  • Helstegt højreb
  • Helstegt Lammekølle m/ urter
  • Grillet kyllingebrystfilet m/ pesto
  • Små stegte kartofler
  • Flødebagte kartofler
  • Tomatsalat m/ feta
  • Blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Desserttærte m/ udsøgte frugter og iscreme
  • Friskbagt brød

Pris pr. couv.: 225,00 kr.

Buffet nr. 8
(min. 15 couv.)
tapas:

  • Store rejer på bagt torsk
  • Limestegt laks
  • Laksemousse m/ grøn asparges
  • Små spicy pølser
  • Manchego m/ ingefær
  • Bresaolarulle m/ gulerod & krydderurtecreme
  • Oksemedaljon m/ glasseret rødløg
  • Kartoffeltårn m/ soltørret tomat
  • Forskellige italiensk brød
  • Humus, Tzatziki, oliven
  • Brie m/ skinke
  • Chokoladebrownie m/ bær

Pris pr. couv.: 250,00 kr.