Kokkens Menu / Buffet A
(min. 15 couv.)

  • Stegt Laks m/marinerede rejer
  • Tunmousse m/grønne asparges
  • Hummerdressing og brød
  • Krydderstegt Oksefilet
  • Blandet salat m/melon og bær
  • Dressing
  • Bagte tomater
  • Stegte Kartofler m/forårsløg
  • Svampesauce
  • Pandekager m/jordbær
  • Hjemmelavet iscreme

Pris pr. couv.: 235,00 kr.

Kokkens Menu / Buffet B
(min. 15 couv.)

  • Lakseroulade m/ grønne asparges
  • Laksemousse m/ Urtemarineret rejer
  • Urtecreme og friskbagt brød
  • Helstegt oksefilet
  • Bagte rodfrugter m/ olivenolie
  • Broccoli souffle
  • Stegte kartofler m/ løg
  • Bourgogne sauce
  • Chokoladetærte
  • Friske frugter og hjemmelavet iscreme

Pris pr. couvert 235,-